Opustili nás už i Cyrius a Carmen ( Narita )

25.08.2014 10:14

V pátek odpoledne jsme se rozloučili s jediným pejskem Cyrem, který se připojí ke svému o dva roky staršímu bratrovi Applíkovi a doplní tak loveckou smečku páníčků, ve které jsou také dva kopovi.Pěkně jsme si povídali o pejscích a lovech s nimi. Starší brácha Applík byl velice chválen po pracovní stránce. Je velice hlasitý při naháňkách i u kusu a je platným členem smečky, také má rád vodu. Applík má štěstí, že přítel paničky je lesník a může s ním být téměř denně v lese. Věřím, že z Cyra vyroste taky dobrý lovecký pomocník a ve smečce se neztratí.

V sobotu dopoledne si přijeli noví majitelé také pro nejmenší fenku Carmen, které budou říkat Nara. Carmen nebude lovecky využívaná, ale věřím, že se bude mít velice dobře a novým majitelům a především jejich dětem bude dobrým kamarádem a společníkem a bude jim přinášet jen samé radosti.

Dnes odpoledne se také přijedou podívat na poslední fenku Cessy. Na Cessy již volali i další zájemci z řad myslivců, takže nejpozději zítra nás asi také opustí a bude již dělat radost svému novému páníčkovi.