Zprávy o ostatních štěňatech

05.03.2014 13:44

V posledním období jsem dostal pár zpráv od majitelů štěňat a s některými jsem hovořil telefonicky. Majitel Bena ho také bude přihlašovat na mezinárodní výstavu do Českých Budějovic, takže se asi za měsíc a půl uvidíme, jinak prý Bena na naháňce propích kňour, ale už je prý vyhojený a na divočácích pracuje výborně dál, takže to na něm žádné následky nezanechalo. Majitel si Bena velice chválí po pracovní stránce, tak uvidíme jak letos uspějí na zkouškách.

Včera jsem mluvil s majitelem Arese, přihlásili ho na národní výstavu do Ostravy, tak jsem jim maličko poradil jak Arese na výstavu připravit, Ares má větší kostru, ale věřím že to na VD zvládnou, abychom měli dalšího kvalitního chovného pracovního psa, protože Ares loni na zkouškách předváděl nádherné výkony, a podle zpráv je v honitbě pánovi velkým pomocníkem při lovu.

Přišly také zprávy a fotky od majitelů Bucka a Blitze, majitelé jsou podle zpráv s pejsky spokojeni a dělají jim radost. Buck prý rovněž projevuje výborné lovecké vlohy.